U bent hier:

LUMC

Plekken om te studeren

De Walleusbibliotheek

Dit is de bibliotheek in Gebouw 1, in de buurt van de collegezalen. De locatie wordt in het LUMC aangegeven met C-01-66. Als je langs de walleusbibliotheek verder loopt, zijn daar achter nog computer- en laptopzalen te vinden. In de Walleus geldt een spraak en eet verbod. Ook moet je bij binnenkomst je tas achterlaten in je kluisje. In de gang naar de Walleus bibliotheek staan een aantal ‘treinstel-achtige’ zittingen. Hier mag wel gegeten worden, maar wel is dit een stilteruimte.

De gang bij de collegezalen

In de gang bij de collegezalen in gebouw 1 vind je een aantal tafels waar je met vrienden kan overleggen. Dit is geen stilteruimte, dus een goede plek om samen te werken.

Werkgroepruimten in Gebouw 3

In gebouw 3 zijn er een hele boel ruimtes voor werkgroepen. Wanneer deze niet gebruikt worden, ben je vrij om hier met een groepje te gaan zitten. De beschikbaarheid van de ruimtes vind je hier

Via deze link kun je zelf studieplekken reserveren. 

Mocht je verzekerd willen zijn van een plek, dan kan je mailen naar onderwijsroostering@lumc.nl
Vermeld in dit mailtje jouw Leidse Studentnummer en wat je in de werkgroepruimte wil doen (bijvoorbeeld aan een groepsopdracht zitten). 

Plek om te ontspannen

Hepatho!

Dit is de faculteitsbar van het LUMC. Naast tosti’s van 60 cent kan je hier ook koffie halen. Na collegetijden is de bar ook open voor een biertje en wordt er eens in de zoveel tijd een feest gegeven. Hepatho maandag tot en met vrijdag is geopend van 12:30-18:00.

Sponsoren