U bent hier:

TU Delft studieplekken

Op de TU Delft heb je verschillende plekken om te studeren.

3mE

Onder andere op de welbekende 'KT-vleugel'. Deze is te vinden in Gebouw 3mE op de tweede verdieping van de E vleugel. Naast dat hier studieplekken zijn, is hier ook het bestuurkantoor van Variscopic te vinden.

Op de vierde verdieping van de E vleugel van 3mE kun je Landscape vinden. Dit is een stilteruimte waar KT-studenten ook regelmatig studeren.

3mE is normaal doordeweeks open van 8:00 tot 22:00. In week 8, 9 en 10 van elk kwartaal zijn er XXL openingstijden, dan is de faculteit 2 uur langer open. Voor meer informatie over studieplekken in 3mE:
https://www.tudelft.nl/studenten/faculteiten/3me-studentenportal/voorzieningen/studieplekken/

In 3mE kunnen studenten vrij in de onderwijsruimtes gaan zitten wanneer daar geen onderwijs wordt gegeven. Naast de ruimtes staat een schermpje met daarop het rooster. Ook online kun je de beschikbaarheid bekijken door in MyTimetable op 'Location view' te klikken. https://mytimetable.tudelft.nl/schedule 

Andere plekken

Verder kan je in Delft ook studeren in bijvoorbeeld Pulse of de Universiteitsbibliotheek. Deze zijn beide elke dag open van 8:00 tot 0:00. Als je iets verder wilt fietsen kan je ook nog studeren in The Fellowship. Deze is elke werkdag open van 8:00 tot 18:00.

Sponsoren