U bent hier:

Honours Programma

Twijfel jij over het doen van het Honours Programma of ben je benieuwd naar projecten die KT'ers bij het Honours Programma doen?

Dan ben je op de juiste pagina! 

In het sub-menu kan je testimonials vinden van 7 HP/KT studenten, die hun ervaring delen over de keuze voor het HP, hun gevolgde vakken en hun projecten.

  • Jaap van Rijn gebruikt machine learning om hartinfarcten te voorspellen bij patienten die thorax chirurgie ondergaan
  • Koen Kwakkenbos ondezoekt de mogelijkheden om met machine learning automatisch intercraniale bloedingen te detecteren uit CT beelden
  • Boy Koot is bezig met exploratief onderzoek: ‘Kunnen we een prototype ontwikkelen dat op basis van alle relevante patiëntendata een voorspelling doet of iemand van ondersteunende beademing naar gecontroleerde beademing moet gaan?’.
  • Eva de Lange ontwikkelt een tool zodat met deep learning de groei van een blastocyst bij in vitro fertilisatie (IVF) gedurende de eerste dagen nauwkeurig gekwantificeerd kan worden.
  • Nina van den Hoek heeft zich bezig gehouden met het onderzoeken en ontwikkelen van een rekenmethode die kan samenvatten hoe gevoelig bepaalde markers van iemands bloed zijn voor de medicijnen glucocorticoïden, en hoe de verhouding van de markers onderling is doormiddel van de Principle Component Analysis.
  • Jonathan Thijs heeft met zijn Honours project getracht met Computational Fluid Dynamics (CFD) geavanceerde 4D Flow MRI data te analyseren en verwerken om non-invasief patiëntspecifieke druk-volume curves te genereren.
  • Margje Schroven heeft een probleemanalyse uitgevoerd over The Box project uit het LUMC. Daarvoor heeft ze literatuuronderzoek gedaan en interviews uitgevoerd. Uiteindelijk heeft ze ook een mogelijke oplossing voor de situatie gegeven.

Voor meer informatie over het Honours Programma kan je een kijkje nemen op deze website.

Sponsoren