U bent hier:

Andere masters en schakelmogelijkheden

BME

Als je besluit om niet te master Technical Medicine te volgen, zijn er nog veel opties. Zo kan de master Biomedical Engineering een optie zijn voor studenten die meer techniek willen. Hier is wel een schakelprogramma voor nodig. 

Geneeskunde

Er is een (beperkte) mogelijkheid om te schakelen naar de master van Geneeskunde. Het programma hiervan is deels in Leiden en deels in Rotterdam. Voorwaardes en hoe dit programma in zijn werk gaat zijn hier (website Universiteit Leiden) en hier (website Erasmus MC) te vinden. 

Andere zorggerelateerde masters aan de Universiteit Leiden:

Health, Aging and Society

Deze master wordt aangeboden door Universiteit leiden en is vrij toegankelijk na de bachelor klinische technologie. De master is zowel in 1 jaar als verspreid over 2 jaar te volgen. Meer informatie over deze master is hier te vinden.

MI Medical Business and Innovation

Ook deze master is vrij toegankelijk na de bachelor klinische technologie. Hij duurt 1 jaar, meer informatie is hier te vinden

Overig

Ook is er een mogelijkheid om andere masters aan de TU Delft te volgen. Om precies te weten welke master openstaan nadat je je bachelor Klinische Technologie hebt gehaald, kun je hier kijken. Ook op andere universiteiten zijn er masters die open staan voor ons!

Sponsoren