U bent hier:

Boeken

Beste studenten, 

Hier krijg je 20% korting op je studieboeken! Let op: voor de korting moet je lid zijn van Variscopic. 

Nieuwe boeken

Boeken bestellen werkt via onze boekenleverancier WO4YOU op deze website: https://www.wo4you.nl/ . Vragen over de levering van de boeken of het retouneren ervan kan via de klantenservice van WO4YOU. 

Belangrijk: Welke boeken verplicht of aanbevolen staat, staat in de studiegids van de TU Delft. Mocht dit niet overeenkomen met de boekenlijst die online staat dan horen wij dit graag. De boekenlijst van de studiegids is altijd leidend. Bij vragen of twijfel, maar naar de vakcoordinator of naar onderwijs@variscopic.nl

Let op: het boek ‘Histology: A Text and Atlas’ (ISBN: 9781975115364) is momenteel niet leverbaar via WO4YOU. De uitgever weet nog niet of de titel wordt bijgedrukt, omdat eind november 2023 een nieuwe editie verschijnt. Dit boek is hier online te vinden of je kunt deze zelf aanschaffen via een andere leverancier. 

Digitale boeken

Je kunt op de subpagina digitale boeken de meeste boeken ook online bekijken. 

Tweedehands boeken platform 

Sinds augustus 2023 is er een nieuw 2e hands boeken platform voor het doorverkopen van studieboeken. Via Studieboekswap kun je je boeken doorverkopen of tweedehands boeken van medestudenten aanschaffen. 

Sponsoren