Bestuur

Elk jaar kent S.V.K.T. Variscopic een bestuur, bestaande uit vijf studenten van Klinische Technologie, die de vereniging leiden. Het achtste bestuur van Variscopic bestaat uit een Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Commissaris Onderwijs en Commissaris Externe Betrekkingen. Een jaar lang wordt er full-time op het bestuurshok gewerkt om de vereniging in goede banen te leiden.

Met Kloppend Hart en Stalen Zenuwen belooft het achtste bestuur zich plechtig vanuit het diepst van haar hart in te zetten voor Variscopic om er een fantastisch jaar van te maken!

Het 8e bestuur der S.V.K.T. Variscopic


V.l.n.r. Geeske Gijben, Linde Zegwaard, Veerle Veger, David van de Groep, Timo Sips.

Het 8e bestuur is als volgt geconstitueerd:

Voorzitter Veerle Veger voorzitter@variscopic.nl
Secretaris Linde Zegwaard secretaris@variscopic.nl
Penningmeester David van de Groep penningmeester@variscopic.nl
Commissaris Onderwijs Geeske Gijben  onderwijs@variscopic.nl
Commissaris Externe Betrekkingen Timo Sips  extern@variscopic.nl

Veerle Veger

Voorzitter

Mijn naam is Veerle en dit jaar heb ik de grote eer om voorzitter van Variscopic te zijn. Een vereniging waar ik mij de afgelopen drie jaren al voor heb mogen inzetten en van heb mogen genieten door middel van commissies. Zo heb ik een jaarboek gemaakt, een eerstejaarsweekend georganiseerd en verschillende carrière gerichte activiteiten mogen organiseren. Aankomend jaar zal ik met grote positiviteit, verantwoordelijkheid en gedrevenheid deze mooie vereniging leiden. Met deze instelling zal ik mij hard maken voor de speerpunten van ons beleid: welzijn, samenzijn en een-zijn. Ik sta met heel veel enthousiasme in dit jaar waarin wij met ons vijven alles zullen doen om deze punten te bereiken.

 

Linde Zegwaard

Secretaris

Hooi! Ik ben Linde en ik zal komend jaar de rol van Secretaris vervullen. Na het (bijna) afronden van mijn bachelor heb ik enorm veel zin om mij een jaar in te zetten voor Variscopic. Toen ik in 2018 lid werd bij Variscopic, bezocht ik de activiteiten al met veel plezier. In mijn eerste twee jaar was ik ook erg druk buiten de studievereniging om dus heb in mijn derde jaar mijn eerste commissie bij Variscopic gedaan; Scope! Ik heb enorm veel zin om jullie komend jaar allemaal weer op het hok te zien. Mocht je komend jaar vragen hebben, kan je ons natuurlijk ook bereiken via de e-mail  (secretaris@variscopic.nl), de varisphone (0683136848) of de vaste telefoon (015 278 5947).

 

David van de Groep

Penningmeester

Hoi! Ik ben David en dit jaar mag ik de rol van penningmeester op me nemen. Binnen deze functie wil ik de fantastische basis die mijn voorgangers op het financiële gebied hebben opgebouwd verder verbeteren. Ik heb voor dit bestuursjaar twee commissies gedaan bij Variscopic. Met de Variski heb ik vanaf het einde van mijn eerste jaar geprobeerd een fantastische skireis neer te zetten. Helaas kon deze vanwege corona geen doorgang vinden. Hierna ben ik tot nu toe met de NavigaCie bezig geweest met het neerzetten van alweer de derde rally van Variscopic. En nu, na 2 jaar de mooiste studie van Delft te hebben gestudeerd, is het me een eer om me in te mogen zetten voor de mooiste studievereniging van Delft. Hopelijk kan dit in een jaar waarin we weer veel met elkaar in contact kunnen komen. Hopelijk zie ik je snel op het hok voor een kop koffie of thee!

 

Geeske Gijben 

 Commissaris Onderwijs

Aankomend jaar mag ik de prachtige rol van Commissaris Onderwijs op mij nemen. Een interessante rol na anderhalf jaar veelal online onderwijs. Ik heb onwijs veel zin om iedereen terug te zien in de collegebanken en op de KT-vleugel! Het gaat bijzonder worden om van dichtbij mee te mogen maken hoe het onderwijs gaat veranderen; om de goede punten van het online onderwijs te combineren met de sterke kanten van het ‘oude normaal’. Hierbij is het ontzettend belangrijk dat de stem van de studenten wordt gehoord, een taak die ik dit jaar op me mag nemen. Zelf ben ik vier jaar geleden begonnen aan Klinische Technologie en ik heb ondertussen mijn bachelor gehaald. De afgelopen jaren heb ik twee commissies gedaan binnen Variscopic: Move en Scope. Met Move hebben we basisschoolkinderen begeleid in het maken van een spel in het thema van ‘75 jaar vrijheid’. Hierna kon ik mijn creatieve uitspattingen kwijt in het schrijven en vormgeven van de vierde en vijfde editie van het tijdschrift Scope. Tijdens de activiteiten van de vereniging en deze commissies, voelde Variscopic altijd als een warm bad.

 

Timo Sips

 Commissaris Externe Betrekkingen

Dit jaar heb ik het genoegen de functie Commissaris Externe Betrekkingen voor Variscopic te mogen vervullen. Ik ben in 2019 begonnen met Klinische Technologie en heb nu de eerste 2 jaar afgerond. Ik kwam in een hele leuke, sociale en gemotiveerde groep terecht! Van de keuze om KT te gaan studeren heb ik zeker geen spijt. In het eerste jaar heb ik mij gelijk aangemeld voor de commissies en heb ik een jaar de EpiCie gedaan. Door elk blok een activiteit te organiseren werd ik snel betrokken binnen de vereniging. Afgelopen zomer heb ik met de NuBeCo het EersteJaars Weekend georganiseerd, samen met de commissie ben ik erg blij met wat we hebben neergezet. Met deze ervaringen ga ik mijn uiterste best doen de vereniging vooruit te helpen. Dit wil ik doen door de huidige contacten dichtbij te houden, en nieuwe contacten aan te trekken. Met hen wil ik de meest leerzame en relevante activiteiten organiseren. Een van die activiteiten is het CCE, samen met die commissie wil ik alle leden in contact brengen met onze partners! Op al deze manieren wil ik KT op de kaart zetten binnen het bedrijfsleven! Verder wil ik het ook gezellig hebben met de leden, dus kom vooral langs op het hok voor een praatje en/of koffietje!