Bestuur

Elk jaar kent S.V.K.T. Variscopic een bestuur, bestaande uit vijf studenten van Klinische Technologie, die de vereniging leiden. Het zevende bestuur van Variscopic bestaat uit een Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Commissaris Onderwijs en Commissaris Externe Betrekkingen. Een jaar lang wordt er full-time op het bestuurshok gewerkt om de vereniging in goede banen te leiden.

Met Kloppend Hart en Stalen Zenuwen belooft het zevende bestuur zich plechtig vanuit het diepst van haar hart in te zetten voor Variscopic om er een fantastisch jaar van te maken!

Het 7e bestuur der S.V.K.T. Variscopic


V.l.n.r. Jennifer Juch, Paul van der Kleij, Joris Behr, Annelot Muntinga, Jayanti Pos.

Het 7e bestuur is als volgt geconstitueerd:

Voorzitter Joris behr voorzitter@variscopic.nl
Secretaris Jennifer Juch secretaris@variscopic.nl
Penningmeester Jayanti Pos penningmeester@variscopic.nl
Commissaris Onderwijs Paul van der Kleij onderwijs@variscopic.nl
Commissaris Externe Betrekkingen Annelot Muntinga extern@variscopic.nl

Joris Behr

Voorzitter

Dit jaar mag ik mijzelf de 7e voorzitter der S.V.K.T. Variscopic noemen. Na drie jaar Klinische Technologie te hebben gestudeerd en mezelf te hebben ingezet voor de vereniging is dit een grote eer. Uiteraard is het laatste halfjaar tumulteus geweest voor de verenging, de studenten en mijzelf. Het zesde bestuur heeft een hoop gedaan om de vereniging desondanks staande te houden. Ik zie het als de taak van mijn bestuur om ervoor te zorgen dat onze mooie jonge vereniging zich ook in deze moeilijke tijd blijft ontwikkelen. Punten waarop wij dit zullen doen is professionaliteit, duurzaamheid en de beroepsidentiteit. Als voorzitter is het mijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat deze punten en de rest van het beleid worden uitgevoerd en behaald. Ik heb onwijs veel zin in dit jaar en zal mijn best doen om het maximale eruit te halen! 

Jennifer Juch

Secretaris

Hoi! Ik ben Jennifer en ik vervul dit jaar de rol van secretaris der S.V.K.T. Variscopic. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor gehaald en hierna wil ik verder gaan met de master van KT; een ideaal tussenjaar dus! Ik heb me eigenlijk sinds mijn eerste jaar bij klinische technologie actief bezig gehouden met de studievereniging. In mijn eerste jaar heb ik bij de Perspico het prachtige jaarboek 'vloed' gemaakt met een gezellig meidenclubje. Het jaar daarna heb ik de allereerste Variscopic rally ooit georganiseerd! Wij heetten toen nog de KompasCie, maar inmiddels is daar een hele nieuwe commissie voor opgericht, de NavigaCie! Vervolgens heb ik met de toen gloednieuwe commissie Scope het verenigingsblad opgericht. Zoals je kan zien is vernieuwing een rode lijn in mijn carrière bij Variscopic, zoals vernieuwing komend jaar ook een rode lijn in mijn bestuursjaar zal zijn. Mocht je komend jaar vragen hebben, schroom dan niet om ons te bereiken via de e-mail (secretaris@variscopic.nl), de varisphone (0683136848) of de vaste telefoon (015 278 5947).

 

Jayanti Pos

Penningmeester

Hoi! Ik ben Jayanti Pos. Dit jaar ben ik de penningmeester van Variscopic. Drie jaar geleden begon ik met de Klinische Technologie en werd ik lid bij de vereniging. In mijn eerste jaar heb ik mij ingezet voor D.K.T.P. Een jaar later heb ik samen met mijn commissieleden bij de NuBeCo het eerstejaarsweekend georganiseerd. Na het eerstejaarsweekend rolde ik zo mijn bestuursjaar in. Dankzij allerlei activiteiten en de ervaringen die ik heb opgedaan in deze commissies, heb ik ontdekt hoe leuk Variscopic is en hoe leuk het is om je samen in te zetten voor een mooi eindproduct. Dit jaar zal ik dit ook doen in een iets andere vorm. Ik zal mij dit jaar bezig houden met het verbeteren van het boekhouden door onder andere zoveel mogelijk te digitaliseren. Als jonge vereniging is hier namelijk nog veel ruimte voor. Ik heb er veel zin in en ik kijk ernaar uit om jullie zo vaak mogelijk (digitaal) te zien!
 

 Paul van der Kleij

 Commissaris Onderwijs

Mijn naam is Paul en aankomend jaar zal ik de rol 'Commissaris Onderwijs' op mij nemen. In 2017 ben ik aan Klinische Technologie begonnen en lid geworden bij Variscopic. Na een half jaartje thuis te hebben gewoond in Bergschenhoek ben ik naar Delft verhuisd. Binnen Variscopic merkte ik al snel dat de commissies mijn interesse trokken. Zo heb ik in mijn eerste jaar met de D.K.T.P Heartbeat georganiseerd onder het thema 'Grease Anatomy'. Daarna, in mijn tweede jaar, de focus gelegd op activiteiten tijdens het Eerstejaarsweekend, samen met de NuBeCo. Als laatst in mijn derde jaar de carrièregerichte kant op gegaan in de organisatie van het Clincal Career Event. In de jonge studie die Klinische Technologie is, is er veel ruimte voor ontwikkeling. Dit jaar zal het onderwijs door alle maatregelen razendsnel veranderen. Met behulp van de input van studenten zullen we deze aanpassingen tot een goed einde moeten brengen, om de kwaliteit van het onderwijs wel te behouden! Ik kan me goed voorstellen dat je tijdens het digitale studeren tegen problemen aanloopt, contact mij dan vooral! Ik help graag mee om voor iedereen de studieomstandigheden zo goed mogelijk te krijgen in dit lastige jaar. Succes met een nu al bijzonder jaar!
 

Annelot Muntinga

 Commissaris Externe Betrekkingen

Aankomend jaar zal ik de rol van Commissaris Externe betrekkingen vervullen. Mijn doel is in dit nog meer nieuwe partners te behalen, mooie lunchlezingen neer te zetten en vooral de naam van Klinische Technologie nog bekender maken in het bedrijfsleven. In 2017 begon ik aan Klinische Technologie. Ik wilde een innovatievere, nieuwere, meer toekomstgerichte studie dan geneeskunde en dat is het zeker! Hierin denk ik ook zeker dat het bedrijfsleven later voor velen van ons een grote rol gaat spelen en daarmee dus veel bekendheid verdient. Inmiddels heb ik mijn bachelor gehaald en ga ik met nieuwe energie dit jaar tegemoet.
Als eerstejaars student vond ik het spannend om een commissie te gaan doen bij de vereniging. Dat jaar heb ik met de ParendiCo de ouderdag georganiseerd en ik vond het super leuk om me volledig op 1 grote activiteit te storten! Ik ben iemand die niet stil zit en met beide handen nieuwe uitdagingen aanneemt. Het jaar erna werd ik secretaris van het 25ste bestuur van STIP en in mijn derde jaar was ik weer terug bij de vereniging en deed ik Scope. Al deze ervaringen ga ik dit jaar inzetten voor de vereniging. Ik heb er zin in en tot snel op het hok!