Bestuur

Het vierde bestuur van Variscopic is een vijfkoppig bestuur, bestaande uit een Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Commissaris Onderwijs en Commissaris Externe Betrekkingen.

Met reeds drie mooie jaren achter de rug, is het vierde jaar van start gegaan. In 2014 is Variscopic in het leven geroepen, in de afgelopen jaren is zij opgebloeid tot een ware vereniging waar studie en vriendschappen samen komen en in 2017 hebben de eerste studenten hun bachelor afronden. Een aantal van hen is gestart met de master Technical Medicine en het belooft een bijzonder jaar te worden waarin veel spannende dingen gaan gebeuren.
De eerste drie besturen hebben een mooi fundament gelegd, waarop het vierde bestuur kan voortbouwen. Vol enthousiasme gaan zij het jaar tegemoet en zij zullen zich, onder het motto van Mihi Cura Futuri, inzetten voor Variscopic om haar leden het allerbeste te bieden. Dit gaan zij doen aan de hand van drie speerpunten, die haar als een rode draad door het jaar heen gaan leiden: professionalisering, saamhorigheid en naamsbekendheid.

Met Kloppend Hart en Stalen Zenuwen belooft het vierde bestuur zich plechtig vanuit het diepst van haar hart in te zetten voor Variscopic om er een fantastisch jaar van te maken!

Het 4e bestuur is als volgt geconstitueerd:

 
Voorzitter Judith van der Bie voorzitter@variscopic.nl
Secretaris Sabine Helena Josemans secretaris@variscopic.nl
Penningmeester Coen Ysbrand Willink penningmeester@variscopic.nl
Commissaris Onderwijs Rosemarijn van Paassen onderwijs@variscopic.nl
Commissaris Externe Betrekkingen Lucas Cornelis Bolhuis extern@variscopic.nl

 

Bedrijven

Medical DeltaVvAAAethon