Bestuur

Elk jaar kent S.V.K.T. Variscopic een bestuur, bestaande uit vijf studenten van Klinische Technologie, die de vereniging leiden. Het zesde bestuur van Variscopic bestaat uit een Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Commissaris Onderwijs en Commissaris Externe Betrekkingen. Een jaar lang wordt er full-time op het bestuurshok gewerkt om evenementen te organiseren voor de leden en de vereniging in goede banen te leiden.

Met Kloppend Hart en Stalen Zenuwen belooft het zesde bestuur zich plechtig vanuit het diepst van haar hart in te zetten voor Variscopic om er een fantastisch jaar van te maken!

Het 6e bestuur der S.V.K.T. Variscopic


V.l.n.r. Hilco Smit, Marijke Spijk, Friso Engel, Jeroen Teurlings, Karien ter Welle.

Het 6e bestuur is als volgt geconstitueerd:

 
Voorzitter Friso Engel voorzitter@variscopic.nl
Secretaris Hilco Smit secretaris@variscopic.nl
Penningmeester Jeroen Teurlings penningmeester@variscopic.nl
Commissaris Onderwijs Karien ter Welle onderwijs@variscopic.nl
Commissaris Externe Betrekkingen Marijke Spijk extern@variscopic.nl

 

Friso Engel

Voorzitter

Als 6de voorzitter der S.V.K.T. Variscopic ben ik dit jaar het gezicht van de vereniging en zet ik mij in voor alle leden van deze mooie vereniging. Afgelopen 3 jaar heb ik enthousiast Klinische Technologie gestudeerd, en vele Variscopic activiteiten bijgewoond. Daarom vond het tijd om mijn steentje bij te dragen en de vereniging een stap vooruit te helpen. Het voordeel van een jonge vereniging is dat er genoeg ruimte is om je eigen invulling te geven aan de richting van de vereniging. Zo gaan wij ons dit jaar onder andere focussen op professionaliteit, transparantie en communicatie naar de leden. Als voorzitter is het mijn taak en verantwoordelijkheid om te zorgen dat deze beleidspunten worden uitgewerkt en nageleefd. Ik heb ongelooflijk veel zin in dit jaar, en zal mijn uiterste best doen er weer een prachtig jaar van te maken!

 

  Hilco Smit

   Secretaris 

  Jeroen Teurlings

   Penningmeester 

  Karien ter Welle

   Commissaris Onderwijs 

  Marijke Spijk

   Commissaris Externe Betrekkingen 

Bedrijven

VvAAABN AMRO