Bestuur

Elk jaar kent S.V.K.T. Variscopic een bestuur, bestaande uit vijf studenten van Klinische Technologie, die de vereniging leiden. Het zesde bestuur van Variscopic bestaat uit een Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Commissaris Onderwijs en Commissaris Externe Betrekkingen. Een jaar lang wordt er full-time op het bestuurshok gewerkt om de vereniging in goede banen te leiden.

Met Kloppend Hart en Stalen Zenuwen belooft het zesde bestuur zich plechtig vanuit het diepst van haar hart in te zetten voor Variscopic om er een fantastisch jaar van te maken!

Het 6e bestuur der S.V.K.T. Variscopic


V.l.n.r. Hilco Smit, Marijke Spijk, Friso Engel, Jeroen Teurlings, Karien ter Welle.

Het 6e bestuur is als volgt geconstitueerd:

 
Voorzitter Friso Engel voorzitter@variscopic.nl
Secretaris Hilco Smit secretaris@variscopic.nl
Penningmeester Jeroen Teurlings penningmeester@variscopic.nl
Commissaris Onderwijs Karien ter Welle onderwijs@variscopic.nl
Commissaris Externe Betrekkingen Marijke Spijk extern@variscopic.nl

 

Friso Engel

Voorzitter

Als 6de voorzitter der S.V.K.T. Variscopic ben ik dit jaar het gezicht van de vereniging en zet ik mij in voor alle leden van deze mooie vereniging. Afgelopen 3 jaar heb ik enthousiast Klinische Technologie gestudeerd, en vele Variscopic activiteiten bijgewoond. Daarom vond ik het tijd om mijn steentje bij te dragen en de vereniging een stap vooruit te helpen. Het voordeel van een jonge vereniging is dat er genoeg ruimte is om je eigen invulling te geven aan de richting van de vereniging. Zo gaan wij ons dit jaar onder andere focussen op professionaliteit, transparantie en communicatie naar de leden. Als voorzitter is het mijn taak en verantwoordelijkheid om te zorgen dat deze beleidspunten worden uitgewerkt en nageleefd. Ik heb ongelooflijk veel zin in dit jaar, en zal mijn uiterste best doen er weer een prachtig jaar van te maken!

 

Hilco Smit

Secretaris

Hoi! Ik ben Hilco en dit jaar mag ik de functie van de Secretaris der S.V.K.T. Variscopic vervullen. Drie jaar geleden begon ik met Klinische Technologie en inmiddels heb ik mijn bachelor behaald. Beginnend met de ParenDiCo, de ouderdagcommissie, wilde ik het jaar erop nog meer activiteiten organiseren. Daarom ben ik de ‘EpiCie’ gaan doen, de activiteitencommissie. Na een geslaagd jaartje vol drukbezochte activiteiten wilde ik wat anders, dus ben ik de PerspiCo gaan doen en hebben we met elkaar een prachtig lustrumjaarboek neergezet. Een bestuursjaar bij Variscopic leek mij de perfecte invulling voor een jaartje geen studie. Als secretaris notuleer ik bij de vergaderingen, onderhoud ik het contact via de mailbox of telefoon en zorg ik ervoor dat alle promotie gestroomlijnd loopt. Mocht je vragen hebben, iets willen vertellen of gewoon een praatje maken: kom langs op het hok, mail mij op secretaris@variscopic.nl of bel mij op (0) 15 278 5947!


 

Jeroen Teurlings

Penningmeester

Mijn naam is Jeroen en ik ben dit jaar de Penningmeester van deze vereniging. Toen ik drie jaar geleden begon aan Klinische Technologie mocht ik mij inzetten voor de vereniging als penningmeester van de activiteitencommissie ‘EpiCie’. Hierna stroomde ik door als Vicevoorzitter bij de allereerste lustrumcommissie ‘LuCieTropie’. Dit jaar mag ik de vereniging steunen door alle geldzaken bij te houden als 6e Penningmeester der S.V.K.T. Variscopic. Mijn focus dit jaar ligt bij de professionalisering en de digitalisering van de boekhouding. Maar natuurlijk ga ik ook kijken of ik innovaties kan introduceren. Zo maken wij sinds dit jaar gebruik van automatische incasso’s. Een hele verbetering! Kortom, er is genoeg te doen dit jaar. Ik heb onwijs veel zin in dit mooie jaar dat nu al veel te snel voorbij gaat. Kom vooral langs op het hok voor al je vragen, of om gewoon een kopje koffie of thee te drinken. Tot snel!

 

  Karien ter Welle

 Commissaris Onderwijs

 Dit jaar heb ik de eer om als Commissaris Onderwijs deel te zijn van het 6e bestuur van Variscopic. Dit betekent dat ik ga proberen mijn steentje bij te dragen aan de studie die ons allemaal verbindt, Klinische Technologie. In 2017 ben ik na mijn jeugd in Amsterdam naar het kleine (maar toch heel leuke) Delft verhuisd om deze studie te gaan doen. Naast studeren heb ik de afgelopen twee jaar een jaarboek gemaakt met de PerspiCo, activiteiten georganiseerd met de ‘EpiCie’, actief geroeid (wel competitie natuurlijk) en goede vrienden gemaakt.  Maar stiekem is mijn grootste aandacht toch wel naar de studie gegaan, waar ik onder de indruk ben geraakt van de kwaliteit voor een opleiding die pas 6 jaar bestaat. Wel ben ik van mening dat er altijd nog aan dingen gesleuteld kan worden en ga ik me dit jaar dan ook hard maken voor de studentenmening om het onderwijs waar mogelijk te verbeteren. Mocht je dus opmerkingen, leuke ideeën of goede feedback hebben, kom dan vooral langs het bestuurshok om een praatje te maken!

 

Marijke Spijk

 Commissaris Externe Betrekkingen

Als Commissaris Externe Betrekkingen ga ik dit jaar zoveel mogelijk nieuwe partners voor onze studievereniging binnen halen. Op deze manier hoop ik dat jullie naast het ziekenhuis ook de mogelijkheid hebben om in contact te komen met het bedrijfsleven. Ik denk dat de Klinisch Technoloog daar namelijk ook zeker een waardevol rol kan spelen! Toen ik in 2017 aan KT begon mocht ik mij inzetten voor de vereniging als voorzitter van de activiteitencommissie ‘EpiCie’. Toen niet wetend dat ik drie jaar later met twee commissiegenootjes bestuur zou gaan doen! Het jaar daarop ben ik voorzitter geweest van de carrièrecommissie ‘OraCo’. Dat jaar kon ik al een beetje mijn ‘acquisitie-skills’ oefenen die ik dit jaar goed kan gebruiken. Dit jaar zullen jullie mij voornamelijk zien bellen of mailen met bedrijven of ben ik net weg omdat ik onderweg ben naar een bedrijf. Maar als ik op het hok ben, mag je altijd langskomen met je vragen of voor een gezellig praatje!
 

Bedrijven

Medical DeltaVvAA