U bent hier:

Commissaris Onderwijs

Dag allemaal! 

 

Ik ben Imme en ik vervul dit jaar de rol van Commissaris Onderwijs. Bij Variscopic ben ik begonnen met het maken van een jaarboek bij de PerspiCo, waar ik al mijn creativiteit in kwijt kon. Daarna ging ik bij de EpiCie de uitdaging aan om 8 online activiteiten te organiseren in corona tijd. Vervolgens heb ik een jaar de CCE gaan doen waar ik onwijs veel geleerd heb over contact leggen met bedrijven en de organisatie van een groot evenement. 

 

Ik vind het erg leuk om kritisch na te denken over hoe we het onderwijs zouden kunnen verbeteren. Het is mijn taak om goed te luisteren naar de stem van de student. Zo speel ik een belangrijke rol in het verzamelen van feedback en vertegenwoordig ik vervolgens de student bij vragen vanuit de universiteiten over onderwijsverbetering. 

Door mijn functie dit jaar in de Facultaire Studentenraad heb ik veel contact met de faculteit 3mE. Daarnaast onderhoud ik contact met de decanen, studieverenigingen en studentenraad van de andere instanties (LUMC, EMC) . Het is super leuk om te schakelen tussen al deze organisaties en te kijken wat we van elkaar kunnen leren. 

 

Je kunt me altijd bereiken voor al je studievragen of met feedback over het onderwijs. Ik hoop dat ik mijn enthousiasme naar jullie over kan dragen, want studie is leuk! 

 

Groetjes,

Imme Spiekerman

Commissaris Onderwijs der 9e bestuur S.V.K.T. Variscopic

 

Sponsoren