U bent hier:

Tijdschrift SCOPE.

Hieronder is de online bladerbare versie van ons tijdschrift SCOPE. te vinden. Ook de eerder uitgebrachte versies zijn hier te vinden. Een papieren versie kun je vinden op de KT-vleugel, in het onderwijscentrum in het EMC of in de tijdschrift bakken in het LUMC.

Wat is SCOPE.?
Ons tijdschrift 'SCOPE.' wordt halfjaarlijks uitgebracht door de gelijknamige commissie SCOPE. Het doel van de SCOPE is om met elke editie de toekomst van de KT'er iets duidelijker te krijgen. Zo heeft elke editie een overkoepelend medisch-technisch thema en wordt aan de hand hiervan interessante artikelen van bedrijven, projecten van TG'ers, onderzoeken van artsen en opmerkelijke bachelor- en masterprojecten uitgelicht. Pak er eens een kop thee bij en blader er doorheen!

Interesse in SCOPE.?
Heb jij interesse in adverteren of inspiratie voor content? Neem contact met ons op! Stuur een mailtje naar scope@variscopic.nl.

Interesse in de commissie?
Lijkt het jou leuk om TG'ers en artsen te interviewen, artikelen te verkrijgen van bedrijven en interessante medtech projecten te verzamelen? Of vind jij het juist leuk om dit te bundelen tot een tijdschrift? Dan is SCOPE. wat voor jou! Meer informatie over de commissie is hier te vinden. De helft van de commissie wisselt halfjaarlijks door, wat betekent dat er twee keer per jaar een moment is dat je in kan stromen in deze commissie. In totaal zal jij dan aan twee edities werken wanneer je in de commissie zit. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Lees hier de online versie van de SCOPE. ! 

Sponsoren