U bent hier:

Vertrouwenscontactpersoon

Wat is een vertrouwenscontactpersoon VCP?

De vertrouwenscontactpersonen zijn een luisterend oor aan wie je je verhaal kwijt kan. Als je ergens mee zit kunnen zij je opvangen en doorverwijzen naar de juiste plek. Zij hebben hiervoor een training gehad van de vertrouwenscontactpersoon van de TU Delft. De VCP's zijn er als luisterend oor, en je kan laagdrempelig contact opnemen als je ergens mee zit. Je kan met ze ingesprek gaan als je ongewenst gedrag hebt ervaren, zoals discriminatie, (seksuele) intimidatie of pesten. Maar ook als je even niet lekker in je vel zit, of er iets anders speelt kan je contact met ze opnemen. 

Wat de vertrouwenscontactpersonen concreet doen:

  • Bieden een luisterend oor
  • Zorgen voor opvang van personen die te maken hebben met ongewenst gedrag
  • Zoeken samen met jou een oplossing
  • Kunnen je doorverwijzen naar de juiste hulp
  • Hebben geheimhoudingsplicht

Er zijn twee vertrouwenscontactpersonen bij Variscopic/Klinische Technologie: Anne-Ruth Goldschmeding en Sjoerd Krolis. 
Hieronder zullen zij zichzelf even voorstellen en staan hun contactgegevens:

Anne-Ruth Goldschmeding

Hee allemaal,
Mijn naam is Anne-Ruth en momenteel zit ik in mijn derde jaar van KT. In m'n vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool of turnhal. Mocht je iets willen bespreken of ergens mee zitten, stap vooral op één van ons af of stuur een berichtje!

Ik ben te bereiken op: annergold@gmail.com

Sjoerd Krolis

Hey mensen,
Mijn naam is Sjoerd, ik ben 21 jaar en derdejaars KT-student. Buiten alle uren in de collegezaal, vind ik het leuk om te turnen, te gymmen, muziek te luisteren en ook te maken.
Er komt veel op je af tijdens je studententijd (en al helemaal bij KT) en daarom is het niet gek als je ergens mee zit. Twijfel niet en stuur dan vooral een berichtje, dan kan ik je zo snel mogelijk weer verder helpen!

Ik ben te bereiken op: sjoerdkrolis@gmail.com

Let op: Heb je vragen over je eigen studieloopbaan? Neem dan contact op met de studieadviseurs van ME via; studieadviseurs-3me@tudelft.nl 

Sponsoren