U bent hier:

Eerstejaarsweekend (EJW)

Wat is het eerstejaarsweekend (EJW)?

Tijdens het eerstejaarsweekend kan je kennis maken met je aankomend medestudenten, al studerende KT'ers en de studievereniging! Dit weekend is de ultieme manier om flitsend aan je studententijd te beginnen. Het eerstejaarsweekend (EJW) wordt 16-18 augustus 2024 georganiseerd door onze commissie de NuBeCo.

Het weekend zit boordevol activiteiten waarmee je je medestudenten en de studievereniging goed zal leren kennen. Denk hierbij aan een (bier)cantus, sportieve spellen en een geweldig feest waarbij gezelligheid centraal staat! 
Het EJW zal ongeveer 100 euro kosten, waarvoor je dus een super episch weekend met twee overnachtingen, inclusief twee keer avondeten, lunch en ontbijt krijgt en een busrit terug van het EJW naar Delft.

De inschrijvingen van het eerstejaarsweekend lopen via de OntvangstWEEk (OWee). Dit kan vanaf ongeveer 1 mei. Hou de site van de OWee goed in de gaten voor meer informatie. Om mee te gaan op het EJW moet je wel lid zijn van de studievereniging. Dit kan via deze link.

Vragen?
Heb je vragen, opmerkingen of onduidelijkheid over het EJW? Stuur gerust een mailtje naar nubeco@variscopic.nl!

Tot op het EJW!

De OWee 

De OWee (Ontvangst Week) laat jou kennismaken met de stad Delft, de campus van TU Delft en de studentenverenigingen! Deze dagen worden georganiseerd door een onafhankelijk OWee bestuur. Voor inschrijving en meer informatie: owee.nl

 

Sponsoren