Eerstejaarsweekend (EJW) 13 tm 15 augustus

Wat is het eerstejaarsweekend (EJW)?

Tijdens het eerstejaarsweekend kan je kennis maken met je aankomend medestudenten, al studerende KT'ers en de studievereniging! Dit weekend is de ultieme manier om flitsend aan je studententijd te beginnen. Het eerstejaarsweekend (EJW) wordt georganiseerd door onze commissie de NuBeCo.

Het EJW wordt van 13 t/m 15 augustus georganiseerd door onze commissie de NuBeCo. Op dit moment is moeilijk om te zeggen wat de mogelijkheden in augustus zijn vanuit de overheid i.v.m. Covid-19 om evenementen te organiseren. Achter de schermen zijn wij hard bezig om verschillen de scenario’s uit te werken hard aan het werk met verschillende scenario’s. Idealiter laten we het fysiek plaatsvinden, hierbij wordt ook gekeken naar eventuele bubbels en testmogelijkheden. Ook worden er hybride en digitale scenario’s uitgewerkt. Eén ding staat vast: het EJW zal, in welke vorm dan ook, van 13 tot en met 15 augustus plaatsvinden. Houd deze data dus vrij!

De verschillende scenario’s hanteren andere prijzen.

  • Fysiek scenario met 2 overnachtingen: 70€
  • Hybride scenario: 30€

Omdat we nu nog niet kunnen zeggen wat exact de kosten zijn, zal je voor nu de kosten van de hybride versie betalen. Wanneer blijkt dat het fysieke scenario door kan gaan, zal op de locatie een incasso formulier worden gegeven voor het overige deel.

De inschrijvingen van het EJW zijn via de site van OWee. 

Vragen?
Heb je vragen, opmerkingen of onduidelijkheid over het EJW? Stuur gerust een mailtje naar nubeco@variscopic.nl!

Tot op het EJW!