U bent hier:

Gezelschap van Oud-Leden

Via het Gezelschap van Oud-Leden (GvOL) kan iedereen die ooit lid is geweest bij S.V.K.T. Variscopic verbonden blijven met de vereniging. Wanneer je je uitschrijft bij de vereniging of afgestudeerd bent aan Technical Medicine kan je lid worden van het GvOL. Zo kunnen oud-leden op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen binnen de vereniging en de studie, maar ook van ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Via de reünistenactiviteiten kan ook contact worden gehouden met andere oud-leden, collega's en studenten. Vanuit de studieverenigingen kan contact worden gelegd met oud-leden voor bijvoorbeeld interessante carrière-evenementen of stagemogelijkheden. Daarnaast is er ook een LinkedIn groep waarin wij interressantt carrière gericht informatie delen.

Bij lidmaatschap van het GvOL heb je de keuze tussen twee pakketten. Bij lidmaatschap van één van beide pakketten behoudt je de mogelijkheid om zonder termijn te wisselen naar een ander pakket.

Wat is het Gezelschap van Oud-Leden?

Statutair staat vastgelegd dat een lid van Variscopic ingeschreven moet staan voor de opleiding Klinische Technologie of Technical Medicine. Als je stopt met de studie, ben je nog één jaar normaal lid. Hierna kan je lid worden van het GvOL om toch nog een beetje verbonden te blijven met de vereniging en jouw oud-studiegenoten. 

Een lidmaatschap van het GvOL betekent dat wij jouw contactgegevens volgens ons privacybeleid mogen behouden. Hierdoor kunnen we met je in contact blijven. Zo houden we je op de hoogte van de vereniging door twee keer per jaar een speciale nieuwsbrief te sturen en je jaarlijks uit te nodigen voor de oud-leden reünie. Als je geen lid wilt worden van het GvOL, moeten we jouw contactgegevens verwijderen en verlies je de banden met de vereniging en je oud-studiegenoten.

Je kunt kiezen uit twee pakketten

Pakket 1: onbetaald lidmaatschap.
Met dit pakket houden we je contactgegevens en krijg je halfjaarlijks een nieuwsbrief via de mail. Deze nieuwsbrief is speciaal gericht op het GvOL. Met dit lidmaatschap ben je, voor een kleine vergoeding, ook welkom op de jaarlijkse oud-leden reünie.

Pakket 2: betaald lidmaatschap.
Dit pakket kost €10,- per jaar. Bij dit pakket krijg je ook de halfjaarlijkse nieuwsbrief en ben je gratis welkom op de oud-leden reünie. Daarbij ben je welkom op alle andere activiteiten van Variscopic (ALV's uitgesloten). Denk hierbij aan de rally, een gala, carrière dagen, etc. Verder kan je ervoor kiezen om het verenigingsblad SCOPE. en het jaarboek te ontvangen. We sturen deze per post op.

Hoe word ik lid van het GvOL?

Via dit formulier op de website!

Als je verandert van gedachte mag je ons altijd een mail sturen naar secretaris@variscopic.nl en dan veranderen we je lidmaatschap.

Sponsoren