U bent hier:

Gezelschap van Oud-Leden

Via het Gezelschap van Oud-Leden (GvOL) kan iedereen die ooit lid is geweest bij S.V.K.T. Variscopic verbonden blijven met de vereniging. Wanneer je je uitschrijft bij de vereniging of afgestudeerd bent aan Technical Medicine kan je lid worden van het GvOL. Zo kunnen oud-leden op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen binnen de vereniging en de studie, maar ook van ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Via de reünistenactiviteiten kan ook contact worden gehouden met andere oud-leden, collega's en studenten. Vanuit de studieverenigingen kan contact worden gelegd met oud-leden voor bijvoorbeeld interessante carrière-evenementen of stagemogelijkheden.

Bij lidmaatschap van het GvOL heb je de keuze tussen twee pakketten. Bij lidmaatschap van één van beide pakketten behoudt u de mogelijkheid om zonder termijn te wisselen van pakket.

We zouden het super leuk vinden als je een lid wordt van het gezelschap van oud-leden van Variscopic. Zo kun je een beetje op de hoogte blijven van de vereniging en wordt je jaarlijks uitgenodigd voor de oud-leden activiteit. Ook is er een LinkedIn groep waar je via deze link aan kan deelnemen.

Wat is het Gezelschap van Oud-Leden?

Statutair staat vastgelegd dat een lid van Variscopic ingeschreven moet staan voor de opleiding Klinische Technologie of Technical Medicine. Als je stopt met de studie ben je nog 1 jaar normaal lid. Hierna kan je lid worden van het GvOL om toch nog een beetje verbonden te blijven met de vereniging en jouw studiegenoten.

Een (mogelijk gratis) lidmaatschap van het GvOL betekent dat wij jouw contactgegevens mogen houden volgens ons privacybeleid. We houden je dan op de hoogte van de vereniging door 2x per jaar een speciale nieuwsbrief te sturen en je jaarlijks uit te nodigen voor de oud-leden activiteit. Als je geen lid wil worden van het GvOL moeten we jouw contactgegevens verwijderen en verlies je de banden met de vereniging.

Waarom wil je oud-lid worden?

Zowel met het onbetaalde als het betaalde lidmaatschap blijf je verbonden met de vereniging. Dit is de manier om contact te blijven houden met jouw studiegenoten en wordt je dus ook eens in het jaar uitgenodigd voor een activiteit.

Je kunt kiezen om halfjaarlijks de oud-leden nieuwsbrief te ontvangen om op de hoogte te blijven van grote veranderingen in de studievereniging en ook in de opleiding.

Je kunt kiezen uit twee pakketten

Pakket 1: onbetaald lidmaatschap.
Met dit pakket houden we je contactgegevens en krijg je halfjaarlijks een nieuwsbrief via de mail. Deze nieuwsbrief is speciaal gericht op het GvOL. Met dit lidmaatschap ben je ook welkom op de jaarlijkse oud-leden activiteit.

Pakket 2: betaald lidmaatschap.
Dit pakket kost €10,- per jaar. Ook bij dit pakket krijg je de halfjaarlijkse nieuwsbrief en ben je welkom op de oud-leden activiteit. Daarbij ben je welkom op alle andere activiteiten van Variscopic, (ALV's uitgesloten). Verder kan je ervoor kiezen om het verenigingsblad SCOPE. en het jaarboek te ontvangen. We sturen deze per post op.

Als je verandert van gedachte mag je ons altijd een mail sturen en dan veranderen we je lidmaatschap.

Hoe word ik lid van het GvOL?

Via dit formulier op de website!

Sponsoren