U bent hier:

Over de vereniging

Wat is S.V.K.T. Variscopic?

Variscopic is de studievereniging van de bachelor Klinische Technologie (KT) en de master Technical Medicine (TM) aan de Technische Universiteit Delft, Universiteit Leiden en Erasmus Universiteit Rotterdam. De naam Variscopic is afgeleid uit de woorden ‘Varius’ (anders/divers) en ‘Scopeo’ (kijken). Deze naam is zo gekozen omdat onze studenten anders kijken naar de medische en technische wereld en deze werelden samen laten komen. Meer informatie over de studie vind je hier.

Als studievereniging organiseert Variscopic vele activiteiten gericht op gezelligheid, carrière en onderwijs. Activiteiten worden veelal georganiseerd door commissies. Welke commissies er allemaal te doen zijn is hier te vinden. Ook brengen we elk jaar een jaarboek en twee edities van het tijdschrift 'SCOPE.' uit. Daarnaast houdt Variscopic zich ook bezig met verschillende aspecten van de onderwijskwaliteit van de opleiding. Hierover is meer te vinden onder het kopje 'onderwijs'. 

Als lid van Variscopic mag je deelnemen aan de activiteiten en evenementen van Variscopic. Ook krijg je via ons korting op je studieboeken en ander studiemateriaal die je nodig hebt tijdens de opleiding. Wordt via dit formulier lid!

De KT-vleugel zit op de tweede verdieping van de E-vleugel in de faculteit ME van de TU Delft. Op de KT-vleugel zitten vaak leden te studeren en bevindt zich ook het kantoor van het fulltime bestuur. Leden zijn altijd welkom op het kantoor (het hok) voor een gratis kop koffie of thee of om even uit te komen rusten op de bank. 

Sponsoren