Over de vereniging

Wat is S.V.K.T. Variscopic?

Variscopic is de studievereniging van de bachelor Klinische Technologie en de master Technical Medicine aan de Technische Universiteit Delft, Universiteit Leiden en Erasmus Universiteit Rotterdam. De naam Variscopic is afgeleid uit de woorden ‘Varius’ (anders/divers) en ‘Scopeo’ (kijken). Dit omdat onze studenten anders kijken naar de medische en technische wereld en deze werelden samen laten komen. Meer informatie over de studie vind je hier.

Als studievereniging organiseert Variscopic vele activiteiten, zowel op educatief gebied als voor de gezelligheid. Ook brengen we elk jaar een jaarboek uit en twee keer per jaar het tijdschrift 'Scope.'. Daarnaast houdt Variscopic zich ook bezig met de onderwijskwaliteit van de opleiding, waar onder het kopje 'onderwijs' meer over te vinden is.

Als lid van Variscopic mag je deelnemen aan de activiteiten en evenementen van Variscopic en mag je twee keer per jaar het tijdschrift Scope. in ontvangst nemen. Ook krijg je via ons korting op je studieboeken en ander studiemateriaal. Via dit formulier kun je lid worden.

Ook zijn de leden welkom op het hok waar zij een kop koffie of thee kunnen pakken. Het hok is het kantoor van S.V.K.T. Variscopic waar het bestuur full time aanwezig is. Dit kantoor is te vinden op de KT-vleugel, waar studenten Klinische Technologie de ruimte hebben om te studeren.