U bent hier:

TM Inhouseday

Er zijn maar 2 opleidingen in de wereld die je de titel Klinisch Technoloog opleveren. Ons wordt verteld te pionieren, om samen te werken in een multidisciplinair team, om de brug te zijn tussen de Medische en Technische wereld. Hoe kan het dan dat studenten uit Delft en Enschede elkaar pas ontmoeten na het afstuderen? 
Om die reden organiseren wij samen met S.V. Paradoks, de studievereniging van Technische Geneeskunde in Enschede, de TM-inhouseday. Dit tweejaarlijkse evenement heeft als doel samenwerking al vanaf een vroeg stadium te beginnen. We moeten het immers met elkaar gaan doen. 

De eerste edite van deze 'TM-inhouseday', vindt plaats op 18 maart in Enschede en staat in het teken van interactie. Ontmoet elkaar, verbreed je netwerk en leer van alles over het vakgebied en de mogelijkheden na je studie. De dag is gevuld met een divers programma. Er zijn inspirerende sprekers, interessante PhD pitches, real-life casussen en een bedrijvenmarkt. 

Dus wil je geïnspireerd worden, vragen stellen over jouw toekomst en jouw toekomstige collega’s ontmoeten? Kom dan naar de TM-inhouseday 2024. 

Inschrijven
De inschrijvingen zijn geopend vanaf woensdag 21 februari 12:00!
Je kan je hier inschrijven. 

Algemene voorwaarden en privacybeleid
De algemene voorwaarden en het privacybeleid van de TM Inhouseday zijn te allen tijde na te lezen. 

Programma

De TM-inhouseday vindt dit jaar plaats aan de Universiteit Twente, we zullen hier gezamenlijk naartoe reizen vanuit Delft. 
De dag begint om 11:00 met een centrale opening.

 

Daarna zijn er twee interessante casussen, onder andere georganiseerd door Gupta. Ook is er de mogelijkheid om een TechMed Tour over de faculteit te volgen. 

 

De lunchpauze wordt gecombineerd met een bedrijvenmarkt, waar onder anderen Finapres en Medtronic staan. 

 

Het middagprogramma is gevuld met een aantal interessante sprekers en PhD'ers die vertellen over wat voor werk en onderzoek zij doen. 

 

De dag sluit af met een netwerkborrel en een pubquiz. Tijdens de borrel is er ook de mogelijkheid om een hapje te eten. 

Contact
  

Sponsoren