Over de Vereniging

Wie zijn wij?

Variscopic is de studievereniging van Klinische Technologie. Deze studie is in Delft, Rotterdam en Leiden. De naam Variscopic is afgeleid uit de woorden ‘Varius’ (anders/divers) en ‘Scopeo’ (kijken). Dit omdat onze studenten anders kijken naar de medische en de technische wereld en deze werelden samen laten komen.

Variscopic is opgericht in 2014 en zet zich in voor het welzijn van haar leden, de studenten van Klinische Technologie. De commissies en het bestuur bestaan uit enthousiaste bachelor- en masterstudenten die zich graag inzetten voor de vereniging en haar leden. Door de commissies worden onder andere vele leuke en leerzame activiteiten georganiseerd zoals borrels, lezingen, uitjes en ook zo af en toe een feestje.

Naast deze leuke activiteiten houdt Variscopic zich ook bezig met de onderwijskwaliteit. Omdat Klinische Technologie nog een beginnende studie is, zijn er nog veel kinderziektes waar de studie onder lijdt. Daarom houdt het bestuur nauw contact met de studiecoördinatoren en het onderwijs team, zodat we een goede en kwalitatieve studie kunnen waarborgen voor onze leden en natuurlijk aankomend leden.

We vinden het ook heel belangrijk om contact te onderhouden met onze zusterverenigingen in onder andere Delft, Rotterdam en Leiden. Klinische Technologie studenten krijgen colleges in deze drie steden en het is belangrijk dat ze zich in al deze steden thuis voelen.

Kijk vooral rond op de site voor meer informatie.

Bedrijven

VvAAAethonStaffYou