U bent hier:

Aankomend student

Lieve aankomend KT-student, 

Wat leuk dat je erover nadenkt om Klinische Technologie te gaan studeren! Hier vind je alle informatie over de opleiding, het eerstejaarsweekend en hoe je lid kan worden van Variscopic!

Voor meer informatie over de studie verwijzen we je door naar de website van de TU Delft

Waarom zou je lid worden bij Variscopic? 

Variscopic is de studievereniging voor studenten Klinische Technologie en Technical Medicine. We organiseren met onze commissies allerlei sociale activiteiten zoals het eerstejaarsweekend, een ouderdag, een skireis en een studiereis. Daarnaast hebben we ook carriere gerichte activiteiten zoals een bedrijvendag en werken we samen met bedrijven die lunchlezingen en in-house dagen organiseren en vacatures op onze website kunnen plaatsen. Neem vooral een kijkje bij de commissies om te zien wat we allemaal organiseren. (Vereniging -> Commissies)

Verder komen we op voor de belangen van onze leden. Zo hebben we nauw contact met de opleidingsdirectie, de faculteit en andere verenigingen in Delft, Leiden en Rotterdam. We staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en om mee te denken over hoe we de studie kunnen verbeteren. 

Tot slot krijg je korting op je studiemateriaal, zoals boeken, labjassen en stethoscopen. Niet schrikken dus van het inschrijfgeld, dat heb je er bij het eerste boek al weer bijna uit! 

Klik hier om je in te schrijven!

Kom naar het EJW!

Het eerstejaarsweekend is jouw mogelijkheid om kennis te maken met onze vereniging, jouw medestudenten en het studentenleven.

Sponsoren